SVS Værktøj

Arbejdstøj & sikkerhedssko

En verden af arbejdstøj og sikkerhedssko

Bestiller du arbejdstøj hos SVS Værktøj, kan du samtidig bestille tøjet med firmalogo. Vi har nemlig en hel afdeling, der udelukkende beskæftiger sig med at sætte vore kunders logo og tekster på arbejdstøjet. Netop derfor kan vi sikre hurtig levering af dit arbejdstøj inkl. firmalogo og tekster, hvis du ønsker det.

Vi er totalleverandør indenfor arbejdsbeklædning, så hos os finder du både sikkerhedsbeklædning såvel som robust og lækkert almindeligt arbejdstøj til både udendørs arbejde som kontor. Ydermere har vi samlet en lille jagtafdeling med udvalgte varer fra velkendte Deerhunter.

Uanset om du søger bælte, arbejdssko, shorts, bukser, jakker, overals eller huer, så finder du det hele under et og samme tag.

Arbejdsbeklædning finder du i henholdsvis Fårevejle og Maribo. Den absolut største afdeling er i Fårevejle, der primært fører følgende varemærker:

Engel, Snickers, Mascot, ID, Pro-Active – JBS, Lyngsøe Rainwear, Brynje, Elten, HKSDK, Airtox & Bjerregaard.

I Maribo finder du et bredt udvalg fra: Engel, ID, Snickers, Brynje, Elten, Bjerregaard, Jalas & Blonestone. 

Vi udvider kontinuerligt sortimentet i begge afdelinger, og du kan få monteret firmaets logo både i butikken i Maribo & Fårevejle. Det gøres fra dag til dag.

For os er det altafgørende, at du er tilfreds med din bestilling af arbejdstøj her hos os. Vi sætter derfor en ære i at kunne levere arbejdsbeklædning af leverandører, der er kendt for deres høje krav til kvalitet.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 59 65 11 12 eller salg@svs-as.dk, så finder vi det rigtige arbejdstøj frem til dig og dine medarbejdere.  

tøj tømre
Engel arbejdstøj

Bliv set - sikkerheds beklædning

sikkerheds beklædning
Sikkerhedstøj
arbejdstøj

Trøjer, termoundertøj & overtøj

Trøjer
termoundertøj
overtøj

Beklædning til kontoret

Arbejdsskjorter
Skjorte
Kontor t-shirts

Sikkerhedssko

Sikkerhedssko
Sikkerhedssko
Sikkerhedssko

Deerhunter jagttøj

Jagttøj
Jagttøj
Jagttøj

Handsker & børnetøj

Arbejdshandsker
Arbejdshandsker
Arbejdshandsker
Arbejdshandsker
Gummihandsker
børnetøj

Mød vore leverandører af arbejdsbeklædning

Engel arbejdstøj

Vælger du Engel arbejdsbeklædning vælger du funktionelt og slidstærkt arbejdstøj i et bredt udvalg af farver og hig-tech tekstiler, der sikrer god komfort, bevægelighed & sikkerhed under arbejdet.

Siden 1889 har Carhartt fremstillet arbejdstøj i højeste kvalitet, som er kendt for ekstraordinær slidstyrke, komfort, god pasform og sin helt egen unikke stil. Kvaliteten fra er ikke til at tage fejl af. Du kan mærke det på stoffet og se det i de færdige produkter.

snickers

Fokus: At inspirere krævende håndværkere til at få et smartere og mere sikkert arbejdsliv. Snickers tager brugernes ønsker med i udviklingsprocessen når der udarbejdes nyt, funktionelt arbejdstøj.

OceanRainwear

Skal du have regntøj der holder så køb OCEAN. Her er fokus på kvalitet, sikkerhed og en komfort. Tøjet er udviklet så kroppen kan ånde, selv efter en hel dag i øsende regnvejr.

Mascot logo

MASCOT producerer et bredt udvalg af arbejdstøj og sikkerhedssko i høj kvalitet. Hos MASCOT finder du bla. deres “Ultimate Stretch”, der giver fuld bevægelighed til arbejdsopgaverne. 

kansas

Kansas arbejdstøj er klassisk og kendt for høj slidstyrke. Du kan finde Kansas arbejdsbeklædning til arbejde om sommeren, om vinteren, indendørs, udendørs og til arbejde, hvor du skal bære certificeret arbejdstøj. KANSAS har udviklet egne tekstiler, KANSAS Fabrics, som sikrer den ultimative komfort.

ID logo

Her er det klare fokus: Hverdagens udfordringer kræver tøj i høj kvalitet, tøj der er designet til bevægelse og tøj der bidrager til fællesskabet.

Tøjet har farver og sortimentet går helt fra str. S til 6XL! Enkelte modeller går ovenikøbet helt ned til 2XS .

Seven Seas skjorter

Skjorter til forretningsmøder, fritid eller aftenarrangementer. Uanset anledning klæder Seven Seas by ID® dig pænt og komfortabelt på med skjorter skabt til hverdagen til mænd og kvinder. Siden begyndelsen i 1973 har kvalitetsmaterialer, komfortabel pasform og innovativt design ned til mindste detalje været i fokus.

jagt beklædning

Er du jæger eller bare glad for at være ude i naturen, så er Deer Hunter ikke til at komme udenom. I sortimentet finder du alt fra jagt skjorter til kamouflage-farvet, vandtæt jagttøj.

Deer Hunter er kendt for sin gode kvalitet og tilbyder lækkert tøj til både mænd & kvinder.

Jagttøj

Mød vore leverandører af sikkerhedssko

Atlas sko

Tyske ATLAS er storproducent at lækre sikkerhedssko som med BOA Fit-systemet sikrer at pasformen altid er der. Ønsker du åndbarhed så kig nærmere på de helt nye Flash modeller.

HKSDK

HKSDK Company A/S er Danmarks førende inden for sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedstræsko. Fokus er komfortable og funktionelle sko med moderne design.

sievi-logo

Sievi er Nord Europas største producent af sikkerheds- og arbejdsfodtøj. Høj kvalitet, nordisk pasform og gennemført brugerkomfort er Sievis varemærke.

Brynje

BRYNJE sikkerhedssko, der skiller sig ud på arbejdspladsen med masser af rå, funktionelle og smarte detaljer. Sikkerhedsfodtøj til byggeri, håndværk og en lang række andre brancher.

Airtox

AIRTOX®er den trendsættende originale Danske sikkerhedssko, – fyldt med topmoderne teknologier og super features. Airtox sikkerhedssko er som de første i verden udstyret med det nyudviklede sømværn Whitelayer® – et højteknologisk, ultra-stærkt og let tekstil.

Vismo

Vismo er sikkerhedssko i høj kvalitet, moderigtigt design og med ny teknologi i sålen. Ved at sammensætte det bedste fra sikkerhedssko og sportssko, har Vismo skabt en hel ny type sikkerhedsfodtøj.

Mascot logo

MASCOT har i mange år leveret sikkerhedssko til stort set alle brancher, og med det ultra lette “Carborbon Ultra light system”, er det bestemt ikke vægten af skoen du bliver træt af. 

Sanita

Sanita producerer sikkerhedsfodtøj til alle dem, der dagligt går på arbejde for at holde hjulene i gang: I sundhedssektoren, plejesektoren, landbruget, industrien, restaurationsbranchen og bryggeriet. Højkvalitets træsko og gummistøvler.

Elten

Sikkerhedssko og arbejdssko til kvinder og mænd i sikkerhedsklasse S1 til S3. Her finder du et bredt udvalg af arbejdssko til enhver situation uanset hvor udfordrende den måtte være.