SVS Værktøj

el værktøj / akku værktøj

El- og akku værktøj til enhvert job

Efterhånden er det mere reglen end undtagelsen at det værktøj der tidligere var med ledning, altså traditionelt el-værktøj, i dag er udstyret med et kraftfuldt batteri under benævnelsen AKKU-værktøj.

Der er ingen tvivl om, at det er en befrielse at slippe for ledningen, men knap så befriende hvis batterikapaciteten ikke står mål med opgaven.

Derfor udvælges vore leverandører blandt de absolut bedste på markedet så du altid er sikker på at kunne udføre dit arbejde med det akku- eller el-værktøj du har købt hos SVS Værktøj.

Vores fokus er, at du får præcist det værktøj, du skal bruge for at løse dine opgaver.

Milwaukee akku værktøj
Bahco el-værktøj
akku værktøj
Metabo akku værktøj
BATO el værktøj
el-værktøj

Mød vore varemærker indenfor AKKU- og el-værktøj

El-værktøj er ikke bare el-værktøj. Kvalitet og holdbarhed skal gå hånd i hånd og derfor tilbyder vi udelukkende de bedste varemærker indenfor el- og akku-værktøj.

Udvalget er bredt, og hos SVS Værktøj er vi altid på udkig efter endnu bedre stykker el-værktøj, så vores kunder udelukkende er udstyret med det bedste der findes på markedet. Hos os finder du akku- og el-værktøj fra følgende leverandører:

Metabo

Metabo er et af de absolut kendte mærker, både i den professionnell som den private verden. Udbuddet af el- og akku maskiner er næsten uendeligt.

Milwaukee

Elektrisk, batteridrevet, uanset branche finder du værktøj fra Milwaykee der passer til opgaven. Altid fornuftigt prissat og et bredt tilbehørsprogram.

Hikoki

Japanske Hikoki gør det ganske godt på det danske marked. Absolut bredt værktøjssortiment, og tilbyder ganske som de øvrige mærker både el- og akku maskiner.

Rems

Tysk producent af rørværktøj specielt målrettet VVS installatører. Uanset hvilket rørværktøj du søger, findes det her.

Euroboor

Skal der bores, saves, løftes så er det maskiner fra Euroboor. Udviklet med øje for brugerens sikkerhed og lang holdbarhed.

Orbitalum

Orbitalum har sin expertise indenfor sav og svejsesystemer. Her finder du udelukkende professionelle maskiner, lavet af professionelle.

Hajo-E-line

Dansk leverandør af værktøjer til forarbejdning af metal. Her finder du bla. magnetboremaskiner, gasværktøj, rørsave oma.

Ridgid

Amerikansk leverandør af rørværktøj, gevindskærere, presning, elektrikerværktøj samt afløbsrensning.

Ruko

Tyske Ruko er mere end “blot” låseværktøj. Her finder du også et bredt udvalg af bor, kølemidler og smøreolier.

Exact

Amerikansk producent af rørskæringssystemer. Der er fokus på produktion af letvægts maskiner med høj sikkerhed.

BATO værktøj

Dansk virksomhed med værktøjsproduktion i flere Europæiske lande samt  Japan, USA & Asien

Trumpf

Familieejet tysk virksomhed med et bredt sortiment af elektriske- og akku maskiner.