UDGÅR. FÅ PÅ LAGER
Fødevare termometer BP5F 2-i-1 måleenhed til scanning af madtemperatur.
Uanset om du bruger enheden som privatperson eller arbejder med frem-stilling, inspektion, transport, handel eller gastronomi,
kan test af temperaturer med det kombinerede infrarøde indføringstermometer BP5F.
For eksempel til at overvåge kølekæder eller madlavningstemperaturer udføres hurtigt og pålideligt.
For at bestemme kernetemperaturen kan temperatur-sonden med en længde på 7,5 cm indsættes i det materiale, der skal måles.
Den aktuelle temperaturværdi vil blive vist om et par sekunder. Velegnet til kød, fisk, dej eller væsker.
Den rustfri stålsonde måler et temperatur-område mellem -40 °C og +200 °C.
Fast eller frosset materiale må dog ikke misbruges med indføringsnålen.
I stedet er den infrarøde sensor velegnet til berøringsfri overfladetemperaturmåling.
• Betjeningsvenlig
• Måling af temperaturer
• Stort arbejdsområde
• Min og max funktion
• Hurtig reaktionstid
• Rustfri nål
• Infrarød måling: -40-280 Cº
• Måling med nål: -40-200 Cº
• IP 65 Godkendt