SVS Værktøj

En verden af værktøj

Værktøj hos SVS Værktøj

Herunder finder du vore primære værktøjs produkter grupperet i produktgrupper. SVS Værktøj udvikler sig kontinuerligt og produktgrupperne bør derfor betragtes som dynamiske. Der kommer hele tiden nye grupper til og andre trækkes fra. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et godt tilbud på lige præcist en type af værktøj, du har behov for.

Alle brancher bruger en eller flere typer af specialværktøj, og fordi vi har en klar målsætning om at kunne levere værktøj til stort set enhver branche, er vores produktportefølje særdeles bred. 

Herunder finder du en række produktgrupper, klikkes på gruppen vises alle de varemærker vi fører under den enkelte produktgruppe. 

Det er magtpåliggende for os, at vi har mulighed for at tilbyde lige præcist det eller de stykke værktøj du eller din virksomhed har behov for.

Ydermere skal kvaliteten være i orden, og derfor finder du udelukkende velkendte og velrenommerede værktøjs mærker hos os.

Uanset om du søger håndværktøj, værktøjsmaskiner, autokemi eller løfte- og hejseanordninger finder du det i nedenstående værktøjs produktgrupper.

Søger du andre mærker end de her viste, er der en god chance for at vi kan skaffe produktet til dig, og vi forsøger gerne.

Din tilfredshed er vores succes.

Nyhed fra BATO

Bestil til intro-kampagne pris

Arbejder du tit med blindnitter eller blindnitte møtrikker, er dette nyhederne til dig. Forsatsen til enten blindnitten eller blindnitte møtrikken sættes helt enkelt på en alm. boremaskine, og du sparer på den måde både tid og kræfter. 

Kan bestilles på salg@svs-as.dk  eller direkte i webshoppen ved klik på nedenstående. Uanset hvad du vælger får du 50% intro rabat lige nu.

Vibe Autokemi 
Håndværktøj
Arbejdsbeklædning
El-værktøj
Skærende værktøj
Skæreskiver & slibemateriale
Måleværktøj & -udstyr
Lodde- og svejseudstyr
Løft- & hejseudstyr
Værksted, lager & bilindretning
El-materiel
Rengøring
Værktøjsmaskiner & tilbehør
Kompressor & trykluft
Tekniske & praktiske artikler
Sikkerhedsudstyr
Smøremidler & kemiske prod.
Lim, maling & fugemasse
Redskaber
Befæstelse

Omdan olie og fedt til kuldioxid og vand

I september 2022 fik vores søsterselskab Vibe Autokemi den velkendte SmartWasher ind i produktsortimentet. 

Det betyder, at vi nu kan hjælpe dig og dit værksted til at blive endnu mere miljøvenligt. Her er nemlig tale om at mikroorganismer omdanner miljøfarligt olie og fedt til ufarligt kuldioxid og vand.

Få det hurtige overblik på denne video.

Vil du vide mere så klik på nedenstående logo og gå direkte til SmartWasher websiten.